canada goose udsalg

//canada goose udsalg

VANCOUVER Canada indvandring minister siger, at det ser ud i landet har brug for flere tilflyttere, men som boligpriserne skyrocket i Vancouver og Toronto hans regering håber at lokke dem andre steder.

John McCallum nylig tilbage fra en rejse til Kina, hvor han lobbyet embedsmænd til at fordoble eller endda tredoble antallet af visumansøgningscentre i landet i et forsøg på at åbne flere døre for kinesiske studerende, arbejdere og turister.

Han er også i gang med en række høringer i hele Canada. Tale efter et rundbordsmøde af eksperter og erhvervsledere i Vancouver, sagde han, han hørte, at den aldrende befolkning betyder mere ung blod er nødvendig for at drive økonomien, især uden for de store byer.

vil gerne sprede indvandrere over hele landet relativt jævnt. Det sidste, vi ønsker, er, at hver indvandrer enten går til Toronto eller Vancouver, sagde han onsdag.

Den indvandring minister tur til Beijing kommer lige før statsminister Justin Trudeau er indstillet til at rejse til Kina for G20-topmødet i september.

McCallum sagde regeringen har endnu ikke truffet en beslutning om, hvor mange indvandrere den vil foreslå for 2017. Det vil annoncere en række i september, sammen med tallene for 2018 og 2019.

Han sagde Canada var i stand til at afvikle syriske flygtninge i hele landet, herunder i Maritimes og Prairies. Han pegede også på et pilotprogram for at tiltrække tilflyttere til Atlantic Canada, hvor han sagde, at behovet var han erkendte der er grænser for regeringens evne til at sprede indvandrere, som når folk bliver fastboende, de har en forfatningsmæssig ret til at færdes hvor de ønsker.

Udenlandske købere, de fleste af dem fra Kina, har fået skylden af ​​nogle for kraftigt stigende boligpriser i Metro Vancouver. British Columbia for nylig indført en 15 procent skat på udenlandske købere, men McCallum sagde kinesiske embedsmænd didn opdrage afgiften under sit besøg.

blev lidt overrasket. Jeg tænkte det kunne hæves, men ingen rejste det, og jeg didn hæve det med dem, sagde han.

McCallum sagde kinesiske embedsmænd syntes åben for hans anmodning om flere applikationscentre for canadiske visa. I øjeblikket er der kun fem byer med sådanne centre, og han vil gerne have en stigning til 10 eller 15, siger han.

didn sige ja, men de helt sikkert didn sige nej, og de lød positiv,canada goose udsalg sagde han og tilføjede det muligt en meddelelse kunne foretages under Trudeau besøg.

Ministeren understregede behovet for at lempe restriktionerne for kinesiske turister, der udgør den største besøgende marked i verden og bruger i gennemsnit US $ 750 om dagen, når de kommer til Canada.

Canada sigter på at udvide sine forbindelser med Kina om handel, investeringer og mennesker, siger McCallum.

ønskede at gå til Kina for at forbedre strømmen af ​​mennesker, især turister, siger han. ministre vil gå til handel eller investeringer, og statsministeren vil være der i et par uger på alle disse ting sammen. fejet til side et spørgsmål om, hvorvidt han forsøgte at udjævne farvandet foran Trudeau besøg, som frie handelsforhandlinger mellem landene synes at forblive kølig på grund af Canada menneskerettighedsspørgsmål.

Canadas pensionsfonde varme til investering føderale infrastruktur

TORONTO Canadas største pensionskasser er parate til at finansiere opførelsen af ​​nye store føderale regering infrastrukturprojekter, ifølge højtstående fond kilder, mærkning et skift fra deres traditionelle strategi for at undgå udvikling risiko.

Tjenestemænd med de bedste fonde, som forvalter C $ 1.1 billioner (656.600.000.000) i aktiver, søger at reducere denne risiko, fortæller den canadiske regering, de ønsker det skal give garantier om fremtidige afkast og forsikringer om omkostninger.

Vi tror, ​​at vi kan skabe inkremental ved at tage på greenfield risiko for at opbygge aktiver, en ledende medarbejder på en af ​​Canadas tre største offentlige pensionskasser Reuters, der talte på betingelse af anonymitet på grund af følsomheden af ​​forhandlingerne.

Canadiske fonde har traditionelt foretrukket at købe ‘forladte aktiver, som allerede er bygget og har forudsigelige indtægtskilder, snarere end at tage på potentielt højere risiko fra’ greenfield aktiver, der endnu ikke er bygget.

Men ligesom deres globale jævnaldrende, de canadiske fonde står over for en voksende udfordring i at finde aktiver, der genererer tilstrækkelige afkast.

Greenfield kommer med en anden form for risiko end ‘forladte’, men det er en kilde til værdi, og ved at gøre det, du er mindre modtagelige for denne rutsjebanetur af, hvad der foregår på aktiemarkederne, sagde den udøvende .

Canadas VK-regeringen blev valgt sidste år pantsætning til at bruge milliarder på infrastruktur såsom offentlig transport, billige boliger eller vedvarende energi til at hjælpe med at stimulere økonomien.

Reuters rapporterede i februar, at regeringen havde åbnet forhandlinger med de midler om at investere i projekterne, som nærmere har endnu ikke afsløret.

Finansrådet siger privat finansiering til projekterne kunne beløbe sig til flere gange, at fra det offentlige, hvilket betyder canadiske pensionskasser kunne investere et tocifret milliardbeløb i dollars.

Canadas største pensionsordninger, som omfatter Canada Pension Plan Investment Board (CPPIB) og Ontario Teachers ‘Pension Plan, banebrydende for en strategi for direkte at investere i infrastruktur, finansiering veje, broer, jernbaner, lufthavne, forsyningsselskaber og rørledninger som alternativ til obligationer og aktier.

Deres flytte i »greenfield investeringer placerer dem også forud for internationale rivaler.

Fire canadiske fonde er nu blandt de 10 bedste globale infrastruktur investorer. pensionsfonde såsom California Public Medarbejdernes Retirement System (CalPERS), begyndte at investere direkte i infrastruktur langt senere, og har investeret mindre. Konkurrencen om de globale infrastrukturaktiver også intensiveres.

Executives understregede, at mens regeringen kan være ivrige for dem at deltage, vil de kun gøre det, hvis betingelserne er rigtige. Midlerne, herunder CPPIB der investerer på vegne af den nationale pensionsordning, traditionelt har været voldsomt beskyttende over for deres uafhængighed.

Men de bemærkede også de er under investeret i indenlandske infrastruktur, http://www.canadagooseparka.top og lokale tilbud ville reducere valutarisikoen givet de udbetaler fordele i canadiske dollars.

Canada er hjemlandet for vores modtagere, og selvfølgelig ville vi nødt til at se på egnede projekter, hvis og når de er klar, sagde Cressida Hogg, CPPIB Global Head of Infrastructure.

For sin del, den canadiske regering, som afviste at kommentere forhandlingerne, står over for en vanskelig balancegang. Det er nødvendigt at sikre skatteyderne ikke tilbage med en stor regning, hvis projekter går galt, men også undgå en offentlig tilbageslag, hvis pensionskasser ses at have været behandlet for generøst.

Ontario Teachers ‘CEO Ron Mock sagde i juni, at forhandlingerne var forløber, med regeringen opsat på at gå videre, men advarede det var for tidligt at sige, hvornår projekterne vil komme til at bære frugt.

Jeg ville ikke sætte en tidshorisont på det på dette punkt, men hvad jeg ville sige, er vi ser en masse bevægelse. Vi ser på et føderalt niveau, de tager dette alvorligt, sagde han til Reuters.

Nogle canadiske fonde er allerede begyndt at tage nogle greenfield« risici. Caisse de Depot du Quebec, Canada næststørste offentlige pensionskasse, aftalt i april til at investere C $ 3 milliarder at bygge et nyt offentligt transportsystem i sin hjem-provinsen. Og Ontario Teachers ‘er begyndt at gøre greenfield investeringer i vind, vandkraft og vedvarende energi.

2011-09-28T04:15:19+00:00