De fem største bryllup Forberedelse og planlegging feil

//De fem største bryllup Forberedelse og planlegging feil

Akkurat som med alle store oppmøte, vil bryllupet dag ikke være perfekt, men det er helt greit. Selv om du ikke kan planlegge fremover for hver lille detalj eller problematisk situasjon som kan oppstå, kan du arm selv med noen nyttige råd for å være forberedt til alle tider for eventuelle bryllup feil. Men før du begynner å planlegge din spesielle dag, vurdere disse fem største bryllup forberedelser og planlegging feilene som amatør ‘bryllup planleggere’ ofte gjør.

1. Ikke Budsjettering Kostnader

Det er vanskelig å tro, men sant mange par ikke lage et budsjett når det kommer til bryllup forberedelse og ende opp i et dypt hull av gjeld. Det aller første du bør gjøre for å unngå katastrofale (og bankrupting) bryllup feil er å tenke ut en spesifisert budsjett, slik at for de nødvendige krav,canada goose norge butikker slik som en arena for både seremoni og mottakelse, mat og drikke, blomster, favoriserer, dekorasjoner, etc . Hvis noe er til overs, kan du bruke disse pengene for din bryllupsreise eller bruke det på noe litt mer fjollete, som en hest og vogn for avreise fra resepsjonen.

Budsjettering forhånd innebærer også å anerkjenne det faktum at du kan overgå den totale med minst 10%. Overraskelser kan skje, så kutte ned på andre unødvendige ting vil sikre at du ikke går over budsjettet for mye. I disse første bryllup forberedelse etapper, du og din forlovede må diskutere hvem som skal betale for hva. Det pleide å være at brudens foreldre betalte for alt, men dette idealet er sakte filtrert bort. Hvis du fortsatt kommer til kort på fond, det er bokstavelig talt hundrevis av måter å kutte kostnadene for bryllupet ditt dagen, inkludert å ha færre gjester, velge en av sesongen dato, velge blomster som er i sesong, og har venner og familie spiller en større del ved å gjøre bryllupskake eller prøver seg på fotografering.

2. Ikke gi deg selv nok tid

Bildet av den herjet bruden har vært forankret i psyken gjennom en rekke TV-programmer som hype opp en kombinasjon av liten eller ingen tid og en “min vei eller motorveien ‘holdning. Dette er grunnen til å gi deg selv god bryllup forberedelse tid er nødvendig for å sikre at bryllupet flyter sømløst. Hvis du vil ha en stor, ekstravagant bryllup, må du begynne å planlegge en halv og minst et år i forveien; for en mindre, mer intime bryllupet til ca 50 gjester, åtte måneder til et år er greit. Du må ta hensyn til hva dine planer er for bryllupet ditt og justere planen deretter å hindre kostbare bryllup feil oppstår.

Gi deg selv mer bryllup forberedelse tid kan du bestille din kake, kjole, bryllup favoriserer, blomster, dekorasjoner, etc. i god tid slik at du ikke kommer opp tomhendt fra siste øyeblikk rushing. Tildeling nok tid gjelder også for bryllupet seremoni og mottakelse. Ikke holde gjestene venter i resepsjonen spillested mens du og din bryllupsfesten tar hundrevis av bilder vurdere å ta et flertall av bildene før seremonien og alle viktige par, bryllup, og familiebilder etter at løftene er blitt utvekslet .

2010-09-28T05:04:35+00:00